Розкрито зовнішність оновленого Mitsubishi Eclipse Cross

Зовнішність оновленого Mitsubishi Eclipse Cross розкрили до прем’єри після того, як невідомий опублікував на форумі скрини фірмового буклету Mitsubishi. Компактний кросовер чекають серйозні зміни в екстер’єрі та інтер’єрі, а моторна гама поповниться гібридною версією PHEV, що заряджається.

Після рестайлінгу Mitsubishi Eclipse Cross збереже відомий дизайн з Х-подібною радіаторною решіткою, але «обличчя» кросовера сильно зміниться – прищур фар стане більш злим, оптику на нижньому ярусі обрамлятиме важкий хром.

Ззаду зміниться форма бампера, а візитної картки крос-купе – ефектного ліхтаря-спойлера – Eclipse Cross втратить. Задня світлотехніка стане складовою, і з корми Eclipse Cross нагадуватиме ASX.

Перетворення Mitsubishi Eclipse Cross в гібрид, що заряджається, відобразиться на салоні: зміниться селектор автоматичної трансмісії, на приладовій панелі з’явиться індикація заряду батареї, а місце тахометра займе кругла шкала, яка показує режим роботи силової установки. Усі рестайлінгові Eclipse Cross незалежно від типу двигуна оснастять новим інформаційно-розважальним комплексом.

Публічна прем’єра оновленого Mitsubishi Eclipse Cross має відбутися до кінця осені, але дата дебюту поки що тримається в секреті. Ключовим ринком для новинки стануть країни Азії.

На даний момент Mitsubishi Eclipse Cross продається в нашій країні виключно зі 150-сильною (250 Нм) «турбочетвіркою» 1.5 та варіатором.