Новий Mustang Mach 1: компенсація за Shelby

Як інформує портал Ford Authority, Ford Mustang Mach 1 стане доступним на глобальному ринку, а не тільки в Північній Америці.

Нагадаємо, що Mustang Mach 1 комплектується 5,0-літровим двигуном Coyote V8 продуктивністю 480 к.с. і 569 Нм крутного моменту. Трансмісія – 10-ступінчаста АКПП або 6-швидкісна «механіка» Tremec від моделі GT350. Поряд з цим автомобіль запозичив у Shelby систему охолодження двигуна, впускний колектор, а також елементи шасі і вихлопні патрубки.

Mach 1 також має нове калібрування EPAS, більш жорсткі стабілізатори поперечної стійкості та передні пружини, а також підсилювач гальм з комплекту Mustang GT Performance Pack 2.

У Ford відзначають, що Mach 1, який має хорошу керованість та продуктивний силовий агрегат, відмінно підійде для тих, хто хоче щось більше, ніж GT, але не такий хардкорний, як Shelby.

Щодо вартості Ford Mustang Mach 1, то його ціну, як і запланований тираж, наразі не повідомляють. У той же час, можна припустити, що дана модель буде випущена в обмеженій кількості.