Історія успіху: путівник з історії парфумерного дому By Kilian

Кіліан Хеннессі – нащадок роду виробників вишуканого коньяку «Хеннесі», який гідно продовжує сімейну традицію, створивши свій власний відомий бренд. Династія Хеннесі, заснувавши знаменитий коньячний дім, вплинула на сучасне уявлення про розкіш. У другій половині XX століття Hennessy, об’єднавшись із виноробним домом «Шампані», увійшла до холдингу LVMH у Франції, відомого випуском елітних напоїв і предметів розкоші.

Аромат «Доля ангелів» – пам’ять про спадщину

Кіліан, спадкоємець династії, вирішує дотримуватися сімейних цінностей. Розкішний бренд Killian створювався з урахуванням багатовікової історії. Він чудово доповнює дивовижний список досягнень його родини.

У дитинстві Кіліан часто проводив час у сімейних коньячних льохах. «Доля Ангелів» – назва духів, створених на згадку про спадщину. Аромат не дарма має таку назву, адже мовою виноробів так називають найдрібніші пари алкоголю, які випаровуються крізь щільну деревину дубових бочок. Начебто самі ангели таємниче забирають частину продукту. Багато ароматів Кіліана гармонійно поєднуються із запахом розкішного коньяку, зберігаючи в собі деревні та алкогольні нотки, відображаючи пам’ять про його дитинство. Завершуючи навчання в Сорбонні, він написав дисертацію про семантику ароматів, націлений знайти «єдину мову богів і смертних». Після закінчення навчання Кіліан поринув у світ парфумерного мистецтва і працював у таких відомих будинках, як Christian Dior, Alexander McQueen, Giorgio Armani, Paco Rabanne.

Духи Kilian

Парфумерний дім By Kilian – світ розкішних ароматів

У 2007 році Кіліан заснував власний бренд, спрямований не лише розкрити творчий потенціал фундатора, а й досягти гармонії між елегантністю та яскравою розкішшю. Особливості By Kilian:

  • Філософія бренду: створювати унікальні та розкішні аромати, поєднуючи в собі традиції парфумерії із сучасним стилем та естетикою.
  • Концепція: бренд представляє свої аромати як «бутик для парфумерії», закликаючи до витонченості, індивідуальності та розкоші. Парфумерний онлайн-бутик KILIAN можна відвідати в інтернет-магазині DOMINO.
  • Пакування продукції: відрізняється високою якістю та вишуканим дизайном. Флакони Kilian можна використовувати багаторазово, що вписується в унікальний принцип Eco-luxe – екологічно чистої розкоші. Можливість багаторазового заправлення флаконів мінімізує вплив виробництва на довкілля.
Вишуканий флакон парфумів

Аромати, які випускає «Кіліан» у співпраці з провідними парфумерами Франції та Європи, успішно поєднують вишуканість, елегантність та абсолютну розкіш.