Опубліковано зображення гіперкара Tesla LM

Цікаві рендери належать Hakosan Design. Автомобіль, зображений на цій візуалізації, не має нічого спільного з самим автовиробником. Однак повз цей проект ми пройти не могли.

Сьогодні електричні седани та гіперкари з неймовірною модністю в 1000 та 2000 к.с. вже нікого не шокують. У Tesla теж є свій високопродуктивний автомобіль – Tesla Roadster другого покоління. Прототип дебютував ще три роки тому, проте до конвеєра цей спорткар поки що не дійшов. Вартість Tesla Roadster може становити лише 200 тисяч доларів – це набагато менше, ніж у його конкурентів. Там шанувальникам «заряджених» машин доводиться платити вдесятеро більше.

У Hakosan Design вирішили скрасити очікування обіцяного Ілоном Маском родстера та показали, як могла б виглядати потенційна версія новинки для треку. Модель дістала назву Tesla LM. Вона відчутно ширша за стандартний електрокар за рахунок досить роздутих арок, де розмістилися гоночні колеса з гладкими шинами.

Особливу увагу автори рендерів приділили аеродинаміці: так, гоночний родстер обзавівся виступаючим переднім спліттером, дуже габаритними ґратами та вентиляційним отвором у капоті.

Не менш атлетично і сміливо виглядає корма родстера – масивний дифузор, крило, що височить, тощо. У результаті вийшла цілком правдоподібна модель, в дизайні якої простежується фірмовий стиль «Тесли».

А тим часом з’явилася інформація, що автомобілі Tesla можуть з’явитися на індійському авторинку вже в 2021 році. Такий висновок можна зробити, виходячи з повідомлення власника компанії Ілона Маска в одній із соціальних мереж.