Новий флагман Acura зсередини

Тиждень тому Acura анонсувала новий MDX і дозволила нам оцінити його екстер’єр у невеликому відео, а тепер розповіла і про салон, супроводивши короткий прес-реліз черговою порцією тизерів.

У четвертому поколінні позашляховик отримає цифрові прилади Acura Precision Cockpit, широкий дисплей мультимедійної системи, що окремо стоїть, преміальну акустику ELS Studio з 25 динаміками і вбудованим підсвічуванням, нові, «більш скульптурні» сидіння з багаторежимною функцією масажу для першого ряду. В обробці будуть використані деревина з відкритими порами та шкіра з французьким швом.

Компанія каже, що здійснила «квантовий стрибок» у сфері дизайну інтер’єру, якості виконання та преміальних технологій. І це дійсно так: якщо порівнювати з Acura MDX третьої генерації, який вийшов ще в 2013-му році. По факту ж салон нового позашляховика практично повністю змалювали з нового седана TLX, що дебютував наприкінці цієї весни.

Повністю четвертий MDX розсекретять наступного тижня, 14 жовтня. Поки що – лише як прототип, але якщо судити з інших шоу-карів Honda та Acura, які мали аналогічний статус, серійна версія буде майже такою самою.

Підтверджено, що зі зміною поколінь розкішний позашляховик стане довшим, ширшим і нижчим. Мотори, ймовірно, запозичать у того ж TLX, у тому числі – для «зарядженого» MDX Type S, який вийде на американський ринок ближче до 2022 року.