10 головних чоловічих трендів сезону осінь-зима 2020/2021

Найочевидніший тренд сезону — це повернення костюмів на перший план сегменту чоловічого одягу та зникнення streetwear. Але та яскравість, яку вулична мода принесла на подіуми нікуди не поділася, вона просто перетворилася на нові тенденції. У поточному сезоні також добре відчутний наліт 1970-х з розкльошеними брюками і шовковими сорочками, і спостерігається зростання популярності шкіряних речей. речей.

Денім

У той час як в останні сезони денім представляли в ідеальній для рейвів випрану тканину з кислотними вкрапленнями, в поточному сезоні він повертається у своїй чистій і сирій формі. Функціональні джинсові штани карго E. Tautz, комбінезони з кромкою і джинсові тренчі в стилі пэчворк Per Götesson, об’ємні джинси з прорізаними колінами Gucci, короткі ‘ MSGM представив моделі в стилі 80-х, а Dsquared2 – буткат, характерний для Дикого Заходу. У Paul Smith та Lanvin комбінезони з необробленого та обробленого деніму виглядали чимось середнім між діловими костюмами та канадськими смокінгами.

Більш блиску

Тканини та силуети у стилі кутюр, що набирають популярності у чоловічому одязі, досягли апогею на показі Dior Men. На виготовлення жакета, розшитого кристалами та паєтками, знадобилося понад 1000 годин ручної роботи, при цьому він був зроблений так, щоб його можна було легко вписати у повсякденний гардероб. Золотисте пальто Alexander McQueen виглядало так само чудово, як і недбало блискучі варіанти від Balmain, Etro або Bode.

Достатність принтів

У сезоні осінь-зима 2020/2021 одягнути скромну футболку з графічним малюнком більше замало. Дизайнери звернулися до більш витончених принтів та малюнків, які віртуозно комбінували між собою на різних речах. Костюми, топи, штани, шкарпетки, водолазки – химерні візерунки можна зустріти скрізь. У Louis Vuitton домінуючим став малюнок неба, а Off-White з’явилися пляшки з вином. Особливо популярними стали принти як осіб, і навіть різні варіації клітини. А між ними цілий світ принтів на будь-який смак.

Suit up!

Денді Pitti Uomo славляться своєю відданістю суворим традиціям італійської кравецької справи. Зрештою, їхній вплив виявився чи не в кожній колекції сезону. Так, навіть Junya Watanabe віддав данину італійському класицизму в своїй лінійці, не кажучи вже про Brunello Cucinelli, Brioni і Canali. Однобортний костюм Off-White став практично ознаменував смерть вуличного одягу. Кім Джонс удосконалив пошиття класичного одягу в Dior Men, Клер Уейт Келлер представила чудові костюми в Givenchy. Так що так, костюми повернулися, і з новонабутою чванливістю.

Друга шкіра

Від безлічі шкіряних штанів до більш абстрактних чорних шкіряних тренчкотів і блейзерів — шкіра в чоловічих колекціях поточного сезону була всюди. Блискучі шкіряні шорти поєднувалися з куртками у Gucci, суперм’які шкіряні штани карамельного і сірого кольорів переважали на показі Ferragamo, а Alexander McQueen зробив ставку на грубішу байкерську естетику. У Louis Vuitton і Hermès були бездоганно скроєні шкіряні штани і ідеальні шкіряні піджаки, серія штанів зі шкіри з’явилася і на подіумі Dunhill, а Berluti привернув увагу

Червоний колір

У фестивалі стриманих осінніх відтінків була одна яскрава пляма — у вигляді червоного кольору. Дизайнери доклали величезних зусиль, щоб додати в наші гардероби різні відтінки червоного та гемоглобінового в осінньо-зимовому сезоні. Alexander McQueen продемонстрував безліч шовкових костюмів і пальто ніжно-червоних відтінків. У Tom Ford були цегляно-червоні костюми, Giorgio Armani і Marni виділялися в веселці червоних відтінків, тоді як у Gucci червоний, темно-рожевий і теракотовий кольори поєднувалися один з одним, створюючи напрочуд привабливу палітру. Berluti і в Givenchy також представили яскраві образи.