Час утеплюватися: об’ємний шарф – модний чоловічий аксесуар сезону

З настанням перших холодів головним аксесуаром у чоловічому гардеробі стає шарф.  незвичайні хомути, як у JW Anderson, -головна ставка в колекціях сезону осінь-зима 2020/2021 була поставлена саме на oversize-моделі.

Аксесуари здатні надати абсолютно нового характеру образу, що вже відбувся, і правильно розставити акценти. У чоловічих колекціях осінньо-зимового сезону був представлений широкий спектр відтінків: від вже класичного і лаконічного чорного до яскравих і несподіваних шарфів лимонного або кольору слонової кістки. Не менш актуальні і принти: крім трохи консервативних клітини і смужки, радимо звернути увагу на орієнтальні і геометричні візерунки або абстракцію, як, наприклад, в колекції Lanvin, – малюнок на шарфі повторює і доповнює візерунки на джемпері, створюючи ціль. ;

У поточному сезоні дизайнери демонструють десятки способів носити шарфи цієї зими, поєднуючи їх як з лаконічними пальтами прямого крою, приталеними піджаками і туфлями, так і зі шкіряними куртками, трикотажними кардиганами і збільшеними і теплими. Особливо ефектними є стилістичні ансамблі з класичними костюмними брюками – натхнитися можна показами Lanvin, Jil Sander, Marni та JW Anderson.