Як одягнутись на побачення?

Скільки разів ви ламали собі голову, думаючи, що вдягнути на побачення?

Більшість хлопців, які ставлять собі це питання, обирають один із трьох варіантів:

— Одягти все найкраще та яскраве, що є — на жаль, у цьому випадку часто виникає ефект павича, коли прикрас та яскравості надто багато.

— Класичний костюм — не варто плутати побачення з переговорами, поставтеся до зустрічі простіше, не створюйте надто серйозної ситуації.

— Одягти звичайний повсякденний одяг — на жаль, але для більшості це провальний шлях, якщо ви вже не встигли серйозно попрацювати над своїм стилем.

Звичайно, якщо ви досягли майстерності спокуси, то ніякий одяг не стане вам на заваді, можете далі і не читати. Решта — повірте, від зовнішнього вигляду і першого враження залежить дуже багато.

Запишися на консультацію стиліста і почни виглядати чудово!
Детальніше
Занадто багато, щоб закрити очі на те, як ви виглядаєте і знехтувати підготовкою до побачення.

Побачення з жінкою в робочі будні часто має на увазі обмеження в часі, і причиною цього зазвичай є робота. Якщо ви домовилися пообідати разом або зустрітися відразу після роботи, то жінка чекатиме, що ви з’явитеся в одязі, який носите на роботу.

Але виявите кмітливість – одягніться в офіс так, щоб виглядати «при параді» і на побаченні.

Якщо у вас строгий дрес-код, візьміть із собою кофту з V-вирізом і замініть нею піджак, злегка підгорнувши рукави і створивши легку неохайність в образі.

Якщо офіс не передбачає класичний костюм, хорошим вибором буде блейзер зі штанами, доповнений відповідною сорочкою.

Сенс у тому, що ви повинні завжди виглядати відповідно до ситуації, чи то робота, прогулянка чи побачення. Якщо ви запросили жінку до ресторану, ваша футболка з рваними джинсами недоречно виглядатиме з її елегантною сукнею.

Не варто старатися з яскравими квітами та прикрасами. Браслети, кулони, ланцюжки, обручки, яскравий дизайн в одязі — чудово виглядають, коли працюють єдиним акцентом в образі.

Коли ж ви одягаєте все й одразу, це, безперечно, привертає увагу, але не всяка увага позитивно на вас впливає.

У вихідний день вже немає мети вбити двох зайців відразу — і в офісі виглядати солідно, і на побаченні блиснути стилем.

Ви можете одягнутися в більш вільний і комфортний одяг, відмінно підійдуть джинси, що добре сидять в поєднанні з футболкою і блейзером, або більш просте поєднання штанів і сорочки.

Варіанти розглянуті раніше теж мають право на життя, якщо ви не збираєтеся виїжджати за місто.