Кришталеві люстри

Іноді буває, що людина хоче додати деяку розкіш та респектабельність в інтер’єр свого будинку, але не знає, з чого починати. Все просто, можна почати з люстри. Саме з такого незамінного елемента. Але це не буде звичайна мінімалістична, світлодіодна, або в хай-тек стилі, оскільки подібні люстри переважно чисто функціональні, в них мало естетики, вони просто висвітлюють приміщення.

Купуйте по-справжньому стильну та витончену річ. Йдеться про кришталеву красуню – люстру, яка здатна наповнити ваш будинок тисячами відблисків від блискучих кристалів. Такий елемент чудово продемонструє респектабельність та багатство домовласників. Кришталева люстра набула своїх шанувальників ще в епоху Відродження, а найбільшого розквіту досягла в епоху поширення стилю бароко. До цього дня присутність у будинку кришталевої люстри є свідченням високого статусу, респектабельності, а також говорить про бездоганний смак господарів.

Декілька порад

При виборі кришталевої люстри треба знати одну річ – вона дуже «ревнива» і просто не перенесе суперників, якими можуть стати торшери, бра та інші джерела світла. Люстра з кришталю має одна панувати в інтер’єрі. Однак якщо ви думаєте, що світла тільки від люстри не так достатньо, то варто знати – перераховані вище виробники пропонують величезний вибір товарів однієї лінії, так що можна підібрати те, що не зіпсує, а лише доповнить кришталеву казку.

Також варто знати, що установкою люстри з кришталю повинен займатися виключно фахівець високого класу, у цьому випадку цей розкішний виріб прослужить вам вірою та правдою протягом тривалого часу. Щодо догляду за ним, то це дуже просто, ви легко можете впоратися із цим самі. Треба тільки побризкати поверхню спеціальним аерозолем, потім пройти серветкою, або помити у звичайній мильній воді. У будь-якому випадку можете отримати поради щодо догляду в магазині у продавців.