Що варто знати про стіки для IQOS

Багато курців не можуть кинути палити. Якщо ви також раз за разом “зриваєтесь”, варто подумати про альтернативу класичним сигаретам. Нею для вас може стати IQOS. Саме тому варто дізнатись про них більше, як це вже зробили понад 11 мільйонів курців у всьому світі. Якщо сподобається, то знайти стіки для IQOS можна тут https://uasiga.com/.

Цікаві факти про IQOS

Мало кому відомо, що за розробкою стоїть понад 15 років наукових досліджень та випробувань. Їх проводили у Швейцарії та Сингапурі. Вони довели, що шкідливість від паління знижується до 95% у порівнянні з класичними тютюновими виробами. До того ж вони дозволяють збільшити перерви між сеансами паління. То ж витрати також скорочуються, що важливо для тих, хто багато палить, купує сигарети блоками.

Є ще кілька цікавих фактів.

  1. Принцип дії заснований на нагріванні тютюну: він не горить, тому виділяє набагато менше шкідливих речовин. У тому числі не з’являються смоли, які чинять шкоду здоров’ю.
  2. Така система паління має ще один позитивний ефект: нема процесу горіння — нема диму. А разом з ним характерного “аромату”, що дратує та може труїти оточення. Томи палити можна будь-де, навіть у дома.
  3. IQOS представлені у різних смаках — чистому класичному та з додаванням різних ароматів. Але основою для всіх є найпопулярніша тютюнова суміш “American Blend”. Саме тому курцям з багаторічним стажем простіше відмовитися від звичайних сигарет: вони отримують ті самі відчуття, але з меншою шкодою для здоров’я.
  4. Стіки IQOS менші за розміром, ніж звичайні цигарки. Але палити їх можна так само за часом: один стік розрахований на 14 затяжок.
  5. Вони мають особливий фільтр зі складною системою. Це дозволяє охолодити тютюнові випаровування, зменшити кількість нікотину, відчувати чистоту смаку.

Стіки для IQOS та сигарети оптом

Якщо переконались, що варто спробувати сучасний та безпечніший вид паління, то доведеться пошукати, де можна купити стіки для IQOS за доступною ціною. Найкращі пропозиції вже чекають на вас в інтернет-магазині Siga:

  • у каталозі представлений великий вибір смаків та ароматів IQOS, який постійно доповнюється;
  • тут можна купити сигарети та стіки для IQOS дрібним оптом від трьох блоків;
  • ціни від виробника — найкраща можливість заощаджувати власний бюджет або робити вигідні покупки для магазину.

Відвідайте сайт та оберіть для себе оригінальні, якісні товари за кращими цінами. Замовленню швидко доставлять до найближчого відділення Нової Пошти.