Поради щодо вибору служби доставки води для вашого будинку або офісу

Щось відбувається з вашими співробітниками, коли вони не п’ють достатньо води. Ви можете помітити, що вони стають трохи млявими, їх продуктивність падає, і вони втрачають терпіння.

Ви не вигадуєте — зневоднення робить глибокий вплив на людський організм. І до того часу, коли людина відчує спрагу, він, швидше за все, вже втратив від 1 до 2% від оптимального рівня гідратації.

Якщо на робочому місці немає доступної якісної води, люди можуть спокійно поринути в стан зневоднення. Доставка води Київ допоможе уникнути цього.

Як вибрати кращу службу доставки води

З огляду на, що більшість людей проводять більшу частину дня на робочому місці, наявність кулера для води в офісі необхідно для оснащення робочого простору необхідним елементом для оптимального робочого дня. Кулери для води — це пристрої, які безперервно подають воду і позбавляють від необхідності носити з собою пляшки з водою. Крім того, якість води, що постачається кулерами, допомагає нам підтримувати здоров’я організму.

Пиття води, щоб залишатися зволоженим протягом робочого дня — важлива частина догляду за собою для ваших співробітників. Вони будуть пити більше води, якщо ви забезпечите їм легкий доступ до чистої, фільтрованої воді. Вони будуть працювати більш продуктивно, якщо не будуть млявими від зневоднення. Тому у вас повинна бути служба доставки води.

Обслуговування клієнтів має значення

Здорова гідратація важлива, але не менш важлива і безпроблемна доставка води. Вибір місцевого підприємства — це хороший спосіб мати гарне обслуговування клієнтів. Коли ви телефонуєте в Еталон, вас не змушують чекати та не перемикають з одного представника на іншого.

Якість води

Вода очищується за допомогою вугільної фільтрації та зворотного осмосу, і вона приємна на смак. Вона ідеально підходить для пиття протягом дня або для приготування кави, чаю або інших напоїв на основі гарячої води.

Спеціальні пропозиції для нових клієнтів

Деякі роботодавці не замовляють доставку води, тому що не впевнені в доцільності таких витрат і не хочуть брати на себе довгострокові фінансові зобов’язання. Але спеціальна програма для нових клієнтів дозволяє легко спробувати послугу доставки води без значних інвестицій.

Бутильована вода 18,9 літрів

18,9 літрові бутлі мають велику ємність, що робить їх ідеальними для поповнення питних стаканів, пляшок або приготування їжі. Як стандартна практики, перш ніж помістити бутель в ваш кулер для води, рекомендується протерти ручку бутлі, плече, шийку і кришку.

Вода — найкращий напій для доброго здоров’я