Купити пиломатеріали в Броварах на електронних аукціонах УУБ

В Україні зростає велика кількість деревини. За загальним визначенням, деревина – це сировина, яка отримана шляхом обробки зрізаних і очищених гілок і кори дерев. Через фізичні або механічні властивості окремих видів деревини, її доступності або естетичної цінності можливо вагання ціни.

Вже протягом року, починаючи з липня 2021 року, відповідно до законодавчих вимог, будь яка деревина та пиломатеріали реалізується на електронному аукціону лише через ліцензовані товарні біржі, такі як «Українська універсальна біржа», яка є офіційним майданчиком ДП «Прозорро.Продажі». Для того щоб стати учасником торгів потрібно пройти попередню акредитацію на сайті ТОВ «Українська універсальна біржа».

Якісна класифікація пиломатеріалів

Якісна класифікація пиломатеріалів має важливе значення для їх правильного використання. В основу якісної класифікації покладено розподіл пиломатеріалів за:

  • Видом;
  • Розміром;
  • Кількістю;
  • А для деяких сортаментів також за розподілом дефектів.

Також можна використовувати класифікацію «міцність» яку вимірюють із застосуванням спеціальних машин, які перевіряють міцність пиломатеріалів.

Найбільший вплив на якісну класифікацію пиломатеріалів мають сучки та гниль. Основою для визначення класу якості є площа кращої якості за умови, що друга площина має якість нижче лише на один клас. Якщо різниця між класами двох площини більша, то пиломатеріал класифікується як один сорт кращий, ніж у гіршої площини.

Вимоги до якості пиляних напівфабрикатів пов’язані з їх призначенням. Ці вимоги визначають прийнятний і неприйнятний тип і обсяг дефектів в окремому напівфабрикаті.

Реалізація пиломатеріалів у Броварах через «Українська універсальна біржа»

Для участі в аукціоні на «Український універсальній біржі» лісозаготівельним підприємствам необхідно зареєструватися та отримати акредитацію, що дозволяє придбати статус – учасник Біржі. Процес реєстрації на біржі дуже простий:

  1. Заповнити Анкету на сайті та завантажити вказані документи;
  2. Отримати логін і пароль для входу во власний кабінет;
  3. Дочекатися рішення Наглядової ради, через електронне повідомлення, о наданні в оренду біржового місця;
  4. Отримайте пакет документів – договір, для підпису;
  5. Повернути підписаний договір до ТОВ «Українська універсальна біржа».

Відкрити електроні аукціони, дозволяють придбати пиломатеріали на площадках міста Бровари прозоро та за конкуренто сформованою ціною.

Купити пиломатеріали у Броварах ТОВ «УУБ»

Якщо ви володієте підприємством по переробки деревини, або виготовляння меблів і маєте потребу у купівлі лісу кругляка, не варто шукати приватні оголошення, проходьте акредитацію на біржі, дізнавайтесь про умови торгів за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/vygidno-kupyty-pylomaterialy-u-brovarah-na-e-auktsionah/, та майте можливість придбати деревину за ціною яку виставляють на аукціоні виробники.

Будьте завжди у тренді та дознавайтесь новини Біржи першими. Оформляйте підписку на чат бот ТОВ “Українська універсальна біржа” у Viber і Telegram.