Які типи ременів інсують

Які ремені існують?

Є кілька класичних ременів, які займають постійне місце у модному арсеналі протягом усіх сезонів, їх можна знайти на нашому сайті https://showroom-kiev.com.ua/ua. До них відносяться:

  • Класичний, простий ремінь із натуральної шкіри. Цей класичний ремінь виготовляється з цільної зернистої шкіри вузької або середньої товщини, зазвичай пропонується в нейтральному кольорі та з ненав’язливою пряжкою з шипом, який або виконаний з металу, або обтягнутий шкірою. Такий класичний ремінь – елегантна основа для багатьох нарядів, але особливо для ділового костюма.
  • Типовий джинсовий ремінь — це міцний ремінь, часто із спеціально прикрашеною металевою пряжкою. Якщо він оброблений заклепками та люверсами, він набуває додаткового рокерського відтінку.
  • Пояс, пов’язаний зі шкіряних смужок, насправді є справжньою базовою річчю в стилі бохо. Привабливими його роблять хитромудрі лінії та легка еластичність, яка виникає завдяки плетенню. Плетений пояс доповнює повсякденні вбрання і особливо добре може бути в розриві стилю з романтичними вбраннями. Потім вона додає трохи приземленості та чарівності бохо, не відмовляючись від грайливого характеру образу.
  • Пояс із тваринним принтом. Ці види ременів мають одну спільну рису: вони мають тваринний візерунок. Чи це принт лео, зміїна шкіра або тиснення під крокодила — такий ремінь завжди надає родзинку поряд. Крім того, він миттєво надає пікантності класичним образам, створеним із базових речей.
  • Металевий ремінь може бути виконаний зі шкіри з металевим покриттям або мати металеві елементи, такі як ланцюжкові модулі, металеві кільця, кульки та інші декоративні металеві елементи.
  • Високо оздоблені ювелірні пояси. Такі пояси щедро прикрашені дорогоцінним камінням, блискітками, кристалами та іншими прикрасами. Від декоративного матеріалу залежить, чи будуть вони виглядати дуже елегантно або досить міцно. Бірюзові камені, шпильки та сріблястий метал переважні у західному стилі. Складна вишивка, деталі зі шнурів та стрічок, а також різнокольорові намистини підходять для романтичного образу або стилю хіпі.
  • Дуже широкий пояс і пояс. Ці пояси формують талію подібно до корсету. Вони бувають у вигляді дуже широких шкіряних ременів із пряжкою, обтягнутою шкірою, або великою металевою пряжкою, а також у вигляді ременів у стилі обі. З їхньою допомогою ви можете надати своєму образу той вирішальний акцент на талії — фігура «пісочний годинник» передає вам привіт. Такий пояс додає нотку жіночної елегантності чи навіть азіатського колориту практично у будь-який стиль.
  • Широкий закруглений поясний ремінь. Якщо широкий прямий пояс або пояс мають виключно на талії, то злегка закруглені пояси з різними кріпленнями зазвичай розташовуються на стегнах. Потім вони стають вищими з боків і нижче спереду. Хоча ця форма ременя має певний ретро-стиль, вона також має конкретні, образні переваги.